2024. május 6., hétfő

Talk Online Panel

A Talk Online Panel Közép-Kelet-Európa vezető online kutatási közösségeinek és online paneleinek működtetője, mely Európa szerte több mint egy millió taggal büszkélkedhet. 


A paneltagok meghívást kapnak kérdőívek kitöltésére. A kérdőívek témái nagyon sokszínűek lehetnek. A felmérések megbízói lehetnek médiacégek, piackutató ügynökségek vagy egyéb vállalkozások. Minden e-mailben kapott és kitöltött kérdőívért egy bizonyos számú pontot írnak jóvá profilunkban a kérdőív hosszúságától függően. A pontok különböző jutalmakra, mint pl. készpénzre, ajándékutalványokra (én is ezt szoktam választani), folyóirat előfizetésekre vagy jótékonysági adományokra válthatók be.

Néhány nagyon hasznos információ a paneltagsággal kapcsolatban a teljesség igénye nélkül:

  • A tagsági regisztráció ingyenes.
  • Abban az országban kell regisztrálnod amelyben jelenleg túlnyomórészt élsz.
  • Ha nem akarsz többé tag lenni, bármikor törölheted a profilodat – ezzel azonban elveszíted az addig szerzett pontjaidat.
  • Minden kérdőívre adott válaszod anonim módon kerül feldolgozásra.
  • Ha nincs időd, vagy nem szeretnél részt venni egy felmérésben, egyszerűen csak hagyd figyelmen kívül a meghívót – a részvétel mindig opcionális!
  • A 2 éven belül be nem váltott pontok egy része lejár és automatikusan levonásra kerül a számlánkról. Erről e-mailben is értesítést kapunk a cégtől!

    További hasznos és friss információért keresd fel a weboldalt!!


Ha pedig a leírtak felkeltették az érdeklődésedet ezzel a piackutató céggel kapcsolatban akkor a weboldalon a regisztráció gombra kattintva csatlakozhatsz is hozzájuk, vagy küldj emailt nekem hogy elküldhessem a meghívót számodra is.

#

 Ui: Töltse le az új Talk alkalmazást - válaszolj mégtöbb kérdőívre és gyűjts még több pontot útközben is! Az alkalmazást keresd az App Store és a Google Play áruházban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése