2021. december 30., csütörtök

LifePoints

Ha egyszerű módot keres arra, hogy pénzt keressen felmérések kitöltéséért, akkor érdemes csatlakoznia a LifePoints közösségéhez.Töltsön ki felméréseket hogy ön is formálhassa a jövő termékeit és szolgáltatásait.


Vágjon bele még ma és kezdésként máris kap 200 LifePoints (LP) pontot!
Ha eléri az 1800 LP-t, akkor azt beválthatja 1500 Ft-ra, mely PayPal pénztárcájába érkezik. Természetesen tovább is gyűjtheti pontjait és arra válthatja be amire csak szeretné. Böngésszen az oldal által nyújtott jutalmak között és biztosan megtalálja az önnek legmegfelelőbbet.
Egy ingyenes regisztráció és visszaigazolás után keresse a beérkezett üzenetei között a jövőbeni lehetőségek részleteit. Minden alkalommal értesítést fog kapni a regisztrációkor megadott e-mail címére ha új felmérés lesz elérhető az ön számára. Ha valamiért nem felel meg a kérdőív nyújtotta kritériumoknak, a cég akkor is megjutalmazza néhány LP-vel. Ezek az ún. Extra LifePoints-ok. Előfordulnak időnként gyors felmérések is az oldalon amikért szintén LP-vel jutalmaz meg bennünket a cég.

Amennyiben ez a néhány sor felkeltette az érdeklődését az online kérdőívek kitöltése iránt, akkor kattintson a lenti logo képre és végezze el a regisztrációját, mely teljesen önkéntes és ingyenes.



Egy jobb világot építünk a közös hangunkkal.
LifePoints-okra fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése