2020. augusztus 9., vasárnap

Marketagent online piac- és véleménykutatás

A Marketagent.com online reSEARCH GmbH egy 20 éves múltra visszatekintő online piac- és véleménykutatással foglalkozó osztrák székhelyű vállalat. Fontos számukra a véleményed, TE is segíthetsz a holnap trendjeinek meghatározásában. A kérdőívekre adott válaszaidat pontokkal jutalmazzák, amiket később készpénzre tudsz váltani. Már a regisztrációért 100 bónuszponttal  jutalmaznak meg mindenkit. A kérdőívek felajánlása véletlenszerűen történik és a résztvevőknek gyakran meg kell felelniük bizonyos követelményeknek. Ez azt jelenti, hogy néha nagyobb időközönként, máskor pedig gyors egymásutánban kaphatsz kérdőíveket. 



A regisztráció ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár, a részvétel bármikor befejezhető. A kérdőívek a regisztrációkor megadott e-mail címedre érkeznek.

Na felkeltettem az érdeklődésedet? Ha a válaszod igen, akkor kattints a szöveg alatt található képre és végezd el a regisztrációdat. Ha bármilyen kérdésed merülne fel akár a regisztrációval, akár az oldal működésével kapcsolatban szívesen segítek.
 Keress bátran!



Csatlakozz Te is és határozzuk meg közösen a jövő trendjét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése