2024. március 19., kedd

Magyar Országos Panel (MOP)

A Magyar Országos Panel (MOP) egy közösség, mely több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll olyan internet felhasználók számára, akik jutalomért cserébe piac- és közvéleménykutatásokban szeretnének részt venni. A MOP a Nielsen Admosphere, az NMS Market Research és a STEM/MARK ügynökségek tulajdona.
Aki regisztrál az oldalra az lehetőséget kap arra, hogy megoszthassa véleményét és a részvételért pénzjutalomban részesüljön. Feltétel hogy a leendő tagnak legalább 15 évesnek kell lennie és tartósan Magyarország területén kell élnie. 

A kutatásokba történő lehetőségről a regisztrációkor megadott e-mail címre küldött levélben kapsz értesítést. Úgy juthatsz gyakrabban meghívókhoz, hogyha hiánytalanul és helyesen kitöltöd a profil információidat. Minden kutatást pontokkal jutalmaznak, melyeket pénzre válthatsz. 82 összegyűjtött pontért 100 Ft-ot kaphatsz. Legalább 2050 pontot kell elérned ahhoz, hogy 2500 Ft-nak megfelelő pénzt kaphass, amit bankszámlára utalva kapsz majd meg. 
További hasznos részletért keresd fel a GYIK-et az oldalon.

Ha az előbb leírtak felkeltették az érdeklődésedet és szívesen tagja lennél te is ennek a csapatnak akkor az alábbi képre kattintva tudsz hozzájuk csatlakozni.

 Minden hang számít!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése