2022. július 4., hétfő

Surveys Email kérdőívek

A Surveys Email egy 2011 óta jelenlévő online jutalomszolgáltató cég, amely nemzetközi szinten is elérhető. A webhelyen pénzt kereshet e-mailek olvasásával, felmérések és ajánlatok kitöltésével, vagy akár barátok ajánlásával. Pontokat is szerezhet, amelyek ajándékkártyákra is beválthatók.



A csatlakozásnak nincsen semmiféle költsége. A regisztráció ingyenes!
Ha elérte a minimum 15 dolláros kifizetési minimumot, akkor 3 munkanapon belül a PayPal számlájára megérkezik az összegyűjtött összeg. 
A regisztrált e-mail címére fogja megkapni azokat a leveleket amelyek arra szólítják fel hogy kattintson a megfelelő linkre a levélben hogy jóváírását megkapja. A fiókjába való bejelentkezés után klikkeljen az „Ajánlatok” linkre, válasszon egy felmérést vagy ajánlatot és végezze el azt, amivel szintén jóváírást kaphat. Minden sikeresen kitöltött felmérés, vagy ajánlat után kap egy Jackpot bejegyzést is. Itt minden hónap végén egy valaki megnyeri a hónap folyamán összegyűjtött pénzt.

Ha az ajánlat felkeltette az érdeklődését és szívesen csatlakozna, akkor kattintson a lenti logo képre, majd nyomja meg a csatlakozás gombot és végezze el a regisztrációját.
Ösztönzésként kapni fog egy 3 dolláros bónuszt
 is, mely hozzájárul ahhoz hogy az első kifizetését hamarabb megkaphassa.


Vágjon bele még ma!

Kifizetéseket keresse a Kifizetések oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése